港女多整容?拆解微整形內幕,話你知邊位女星係港女整容對象!



雖然整容或微整形愈來愈普遍,但平時喺街,你又有睇唔睇得出你眼前嘅女仔有冇整容呢!今次就由兩位微整形過來人Yaki同Berry,仲有微整形醫生Dr. Vivian Cheng … .

37 thoughts on “港女多整容?拆解微整形內幕,話你知邊位女星係港女整容對象!

  1. 港女是香港土生不會整容,那由大陸成長来港成為港人的女性90%都整容,那次在養和医院電梯那女人轉頭一看,真是魂飛魄敢,一看就知整容如膠公仔,又説話衣著諒是大陸人,香港從前明星也很少整容,香港一向樸實生活,年青人也很努力爭取念書。那有想那麼多,只有美容面膜諒有,97以後大量大陸妹湧入,有很多都整容整形,每次在養和医院,2人房,—個在大陸去澳問揾食的小姐来香港整容,和我同房,原来整容他的己慣,我們香港女生不愛亦不敢整容,請不要叫我們港女'很不禮貌!請自重!

  2. 雖然話揀伴侶點都會睇外表, 咁咪睇啱先拍拖囉, 但都已經一齊咗, 條仔都仲會因為個樣而踩條女嘅話,其實係咪已經分得手呢? 仲整乜鬼?

  3. 人類愛美係天性,可以整個雙眼皮,紋下眉咁,但係如果又打針又開刀何苦呢,用你其他方面去吸引異性,用你自然既樣子去結識異性,我相信搵到既人都會真心好多

  4. 我個下爬有D兜,有次去美容院,個美容師幫我洗面後系按摩時話她以為我個下爬系
    整GE,但摸到後先知道是真的,原來整GE系可以摸得出。

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *